Nieuws

Ontdek Sediplus Sleep Forte: slaap goed, slaap beter!

30 september 2022 - Actualiteit

Maak een prioriteit van uw welzijn en geniet opnieuw van een goede nachtrust! Met Sediplus Sleep Forte*, slaap goed, slaap beter. * Zonder gewenning.

Lees meer

Je nieuwe jeugd begint met je botten!

30 september 2022 - Actualiteit

Je nieuwe jeugd begint met je botten!* Ontdek het calcium van actieve vrouwen: Steovit Calcium Vit. D3 Vit. K2 De kleinste sliktabletten op de markt die omhuld zijn om makkelijk van mond naar maag te glijden.

Lees meer

WIJ GAAN VERBOUWEN !

7 september 2022 - Actualiteit

Binnenkort ondergaat de apotheek een metamorfose om u als patiënt nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij blijven de gehele periode van 24 oktober tem 19 december voor u beschikbaar. Weliswaar zal het iets compacter zijn en zal je ons vinden in een container voor de apotheek.

Lees meer

Gratis workshop Cent Pur Cent: 29 november 2018 (verlopen)

11 oktober 2018 - Evenementen

Maak kennis met de voordelen van minerale make-up tijdens een GRATIS workshop van Cent Pur Cent. Op 29 november leert onze visagiste je alle tips and tricks over het aanbrengen van deze natuurlijke producten. Bovendien kan je zelf aan de slag met onze producten.

Lees meer

Gratis workshop Superfood Vitanza: 22 november 2018 (verlopen)

11 oktober 2018 - Evenementen

Heb je interesse in gezonde voeding ? Wil je graag lekker en gezond koken? Kom dan naar onze Vitanza workshop op donderdag 22 november en leer hoe makkelijk het is om Super Food te verwerken in dagelijkse voeding.

Lees meer